Shop

Shop

(Прикажување 1 – 15 производ од 41 производ)

Прикажи:
Filter
Препорачано

ARCTICPRO ACX 310

Компактен и мобилен уред. Највисокото технолошко ниво во сервисирањето на климатизацијата.

ARCTICPRO® ACX 350

ArcticPRO ACX 350 целосна клима станица, опремена со функцијата UV Test и ArcticPRO ® технологиите.

ARTIGLIO 500 32″

Автоматски уред за монтажа на пневматици со втора генерација “Leva la leva” технологија за тркала за возила, SUV и комерцијални возила до 32″.

CHICAGO PNEUMTIC CP7748

Високо квалитетн пневматски, ударен одвртувач. Работен, вртежен момент 102-786 Nm. Mаксимален вртежен момент 1300 Nm. Брзина 8200 rpm Тежина-2 кг.

CORGHI 1300HD

Уред за демонтирање и монтирање на пневматици за тешки товарни возила.

CORGHI EXACT LINEAR PLUS FULL PACK

Уред наменет за подесување на геометријата кај патничките и лесно составните возила.

Препорачано

CP7741 ½”

Високо квалитетн пневматски, ударен одвртувач.

Препорачано

EM 9580 PLUS LASERLINE

Уред за балансирање на тркала со целосно автоматски циклус и софтвер компатибилен со сите видови тркала.

Scroll To Top
Close
Close
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping

Sidebar