УРЕДИ ЗА ДЕМОНТАЖА И МОНТАЖА НА ПНЕВМАТИЦИ

Home » УРЕДИ ЗА ДЕМОНТАЖА И МОНТАЖА НА ПНЕВМАТИЦИ
УРЕДИ ЗА ДЕМОНТАЖА И МОНТАЖА НА ПНЕВМАТИЦИ

Showing all 5 results

Прикажи:
Filter

ARTIGLIO 500 32″

Автоматски уред за монтажа на пневматици со втора генерација “Leva la leva” технологија за тркала за возила, SUV и комерцијални возила до 32″.

CORGHI 1300HD

Уред за демонтирање и монтирање на пневматици за тешки товарни возила.

PROLINE 426

Уред за демонтирање и монтирање на пневматици за тешки товарни возила и автобуси.

PROLINE 440

Уред за демонтирање и монтирање на пневматици за тешки товарни возила и автобуси.

Scroll To Top
Close
Close
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping

Sidebar