EM 9580 PLUS LASERLINE

На лагер

Уред за балансирање на тркала со целосно автоматски циклус и софтвер компатибилен со сите видови тркала.

Опис

Уред за балансирање на тркала со целосно автоматски циклус и софтвер компатибилен со сите видови челични и алуминиумцки тркала, погоден за патнички автомобили, теренски возила, лесни комерцијални возила, мотоцикли и скутери. Напомена: (За мотори и скутери, потребна е посебна фланша) Уредот е дополнително опремен со педал за кочење, ласер за правилно позиционирање и надвроешна мерна рака за полесно мерење на тркалата. Вклучен LCD монитор.

Scroll To Top
Close
Close
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping

EM 9580 PLUS LASERLINE