MAHLE

Home » MAHLE
MAHLE

Showing all 7 results

Прикажи:
Filter
Препорачано

ARCTICPRO ACX 310

Компактен и мобилен уред. Највисокото технолошко ниво во сервисирањето на климатизацијата.

ARCTICPRO® ACX 350

ArcticPRO ACX 350 целосна клима станица, опремена со функцијата UV Test и ArcticPRO ® технологиите.

EMISSIONPRO DMU300

MAHLE DMU 300 Уред за проверка на емисија на издувни гасови на дизел мотори. Дизајниран за екстремна флексибилност и леснотија на користење. Може да се поврзе со компјутер преку нормален сериски интерфејс (RS-232 или RS-485). Лесен и интутивен софтвер за работа.

MAHLE OZONPRO

Уред да зa санитација и елиминирање на бактерии и непријатни мириси.

MAHLE TECHPRO®

Професионален EOBD дијагностички уред за патнички и лесно доставни возила.

Scroll To Top
Close
Close
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping

Sidebar