ARCTICPRO® ACX 350

На лагер

ArcticPRO ACX 350 целосна клима станица, опремена со функцијата UV Test и ArcticPRO ® технологиите.

Категорија
Опис

ArcticPRO ® е совршен компромис за оние кои сакаат целосна станица, опремена со функцијата UV Test и ArcticPRO ® технологиите, на погодно ниво на цена. Шишето New Oil и шишето UV Tracer се опремени со Oil Care System. ArcticPRO ® ACX 350 може лесно да се конвертира за управување со R1234yf, или доколку е потребно, и со новиот R513a, благодарение на пригодните комплети за конверзија и специјалниот софтвер. Лесен за употреба и опремен со сите основни функции ArcticPRO ® , моделот ACX 350 додава можност за интеграција на алатките за самодијагностика TechPRO ® за да се подобри управувањето со одредени функции за одржување, со што се комплетира функционалноста на самата клима-станица. Едноставен за користење, благодарение на интуитивната графика на неговиот интерфејс на допир и поради неговиот капацитивен дисплеј од 7“, кој овозможува работа дури и кога носите заштитни ракавици. Сите ажурирања, софтвер и бази на податоци се инсталираат самостојно преку интегрираната Wifi конекција.

Scroll To Top
Close
Close
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping