CORGHI

Home » CORGHI
CORGHI

Showing all 10 results

Прикажи:
Filter

ARTIGLIO 500 32″

Автоматски уред за монтажа на пневматици со втора генерација “Leva la leva” технологија за тркала за возила, SUV и комерцијални возила до 32″.

CORGHI 1300HD

Уред за демонтирање и монтирање на пневматици за тешки товарни возила.

CORGHI EXACT LINEAR PLUS FULL PACK

Уред наменет за подесување на геометријата кај патничките и лесно составните возила.

Препорачано

EM 9580 PLUS LASERLINE

Уред за балансирање на тркала со целосно автоматски циклус и софтвер компатибилен со сите видови тркала.

Препорачано

ERCO C510 B

Електро-хидрулична мала маказна дигалакa.

ERCO HC4502

Двостолбна електро-хидраулична дигалка.

PROLINE 426

Уред за демонтирање и монтирање на пневматици за тешки товарни возила и автобуси.

PROLINE 440

Уред за демонтирање и монтирање на пневматици за тешки товарни возила и автобуси.

PROLINE 780

Уред за балансирање на тркала со целосно автоматски циклус

Scroll To Top
Close
Close
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping

Sidebar