CP886H ½”

На лагер

Пневматски пиштол-крцкало.

Опис

Вртежен момент: 13- 68 Nm – Просечна потрошувачка на воздух:2 l/s – максимален вртежен момент: 68 Nm – 160 в/мин во слободен од – Дијаметар на црево Ø10 mm – Тежина: 1,19 kg – Должина: 260мм

Scroll To Top
Close
Close
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping