ПОЛНАЧИ И СТАРТЕРИ ЗА БАТЕРИИ

Home » ПОЛНАЧИ И СТАРТЕРИ ЗА БАТЕРИИ
ПОЛНАЧИ И СТАРТЕРИ ЗА БАТЕРИИ

Showing all 7 results

Прикажи:
Filter

TELWIN DIGITAL PULLER 5500 DUO

Професионален апарат за заварувачко пунктирање, контролиран од микропроцесорска единица. Погоден за користење во автолимарски работилници. Поседува мулти функционална LCD контролна табла, која овозможува автоматско регулирање на параметрите во согласност со избраните алатки.

Препорачано
Scroll To Top
Close
Close
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping

Sidebar