CORGHI EXACT LINEAR PLUS FULL PACK

На лагер

Уред наменет за подесување на геометријата кај патничките и лесно составните возила.

Опис

Уред наменет за подесување на геометрија за патнички и лесно доставни возила. Уредот e опремен со 3D технологија и 2 камери со резолуција 2592 × 1944 10,000,000 пиксели, блутут врска. База на податоци со повеќе од 50 производители. Вклучена компјутерска конфигурација со лиценциран Windows и 24” инчен монитор. Со електронско следење на метите. Multi-Fit wheel clamp set – стандардна верзија за универзална употреба одговара од 13 до 21 и ехтензии до 26* ; Brake lock – кочница ; Steering wheel lock – држач за управуваш ; “Standard Turntables” without electronic – стандарни вртливи плочи; 4 HIGH-RESOLUTION LIGHT TARGET мети.

Scroll To Top
Close
Close
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping

CORGHI EXACT LINEAR PLUS FULL PACK