КЛИМА СТАНИЦА

Home » КЛИМА СТАНИЦА
КЛИМА СТАНИЦА

Showing all 2 results

Прикажи:
Filter
Препорачано

ARCTICPRO ACX 310

Компактен и мобилен уред. Највисокото технолошко ниво во сервисирањето на климатизацијата.

ARCTICPRO® ACX 350

ArcticPRO ACX 350 целосна клима станица, опремена со функцијата UV Test и ArcticPRO ® технологиите.

Scroll To Top
Close
Close
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping

Sidebar