СЕРВИС И РЕЗЕРВНИ ДЕЛОВИ

ПАНАТЕК обезбедува широк спектар на производи и сервисни услуги се со цел за задоволување на потребите на своите ценети клиенти.

Со нашите квалитетни услуги, ние сме овластен сервис за поправки за водечките брендови на пазарот како што се AUTOPSTENHOJ, CORGHI, MAHLE, TEXA, CHICAGO PNEUMATIC, FILCAR, SICAM и многу други.

Без оглед на големината на вашиот сервисен центар, ние можеме да ви ја дадеме најдобрата услуга за вашата работилница без разлика дали се работи за инсталација, проверка, одржување, поправки на дефекти или калибрации.

Располагаме со сертифициран техничко сервсен тим во индустријата за гаражна и индустриска опрема, спремен да одговори на вашите потреби и барања во најбрз можен рок.

Нудиме договори за редовни годишни одржувања на вашата сервисна опрема.

 

Scroll To Top
Close
Close
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping