A224 A 24 T.I. 2V

На лагер

Corghi – Уред за монтажа и демонтажа на пневматици.

Опис

Електро пневматски уред за демонтирање и монтирање на пневматици со распон на фаќалките од “11 до 24/26” и ширина на пневматици “3 до 14” Мотор со две брзини 7 rpm – 2V 6.5 -13 rpm. Можност за надградба на tehnoroler додаток погоден за пневматици со runflat технолгија.

Scroll To Top
Close
Close
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping