Опис

Момент клуч со компактна глава за работа во мал простор, запчест механизам со 54 запци.Лесно подесување на вртежниот момент за стегање со практичен механизам. Алуминиумска рачка.

Scroll To Top
Close
Close
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping