CORGHI 1300HD

На лагер

Уред за демонтирање и монтирање на пневматици за тешки товарни возила.

Опис

Уред за демонтирање и монтирање на пневматици за тешки товарни возила и автобуси со подесување на хидрауличен притисок до 2900кг.
• распон на фаќалките од “14 до 56 ”
• Максимален пречник 2,200 mm
• Maксимална широчина 1300 mm
• Maксимална тежина 1,700 kg

Scroll To Top
Close
Close
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping