УРЕД ЗА ПРОВЕРКА НА ЕМИСИЈА НА ИЗДУВНИ ГАСОВИ НА ДИЗЕЛ МОТОРИ

Home » УРЕД ЗА ПРОВЕРКА НА ЕМИСИЈА НА ИЗДУВНИ ГАСОВИ НА ДИЗЕЛ МОТОРИ
УРЕД ЗА ПРОВЕРКА НА ЕМИСИЈА НА ИЗДУВНИ ГАСОВИ НА ДИЗЕЛ МОТОРИ

Showing the single result

Прикажи:
Filter

EMISSIONPRO DMU300

MAHLE DMU 300 Уред за проверка на емисија на издувни гасови на дизел мотори. Дизајниран за екстремна флексибилност и леснотија на користење. Може да се поврзе со компјутер преку нормален сериски интерфејс (RS-232 или RS-485). Лесен и интутивен софтвер за работа.

Scroll To Top
Close
Close
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping

Sidebar