КОНТАКТ

За повеќе информации, врзани со нашата понуда и начините на финансирање, Ве молиме контактирајте не на долу наведениот телефонски број, меил адреса или преку контакт формата во продолжение:

Адреса:
ул. Христо Татарчев 1 бр.107, Скопје 1000

Рабтно време:
Понеделник – Петок од 08:00 до 16:00 часот.

Контакт:
тел. +389 70 260 555
e-mail: info@panatek.mk

Scroll To Top
Close
Close
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping