ЗА НАС

ПАНАТЕК е прогресивна и иновативна компанија, специјализирана за продажба, сервис и техничка поддршка на професионална автосервисна, автолимарска, дијагностичка и индустриска опрема од реномирани светски брендови.

На нашите ценети клиенти, преку нашиот тим на експерти и надворешни соработници, им нудиме комплетно и модерно решение за нивните сервисни работилници, од техничко проектирање и оптимизирање на работниот простор до инсталција и обука за правилно користење на опремата.

Scroll To Top
Close
Close
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping