DOCTOR START 630 12-24V

На лагер

Мултифункционален, електронски полнач за батерии.

Опис

Мултифункционален, електронски полнач за батерии, стартер и тестер (BATTERY MANAGER), за WET, GEL, AGM, MF, PbCa, EFB и Li батерии на 12/24V. Овозможува целосно одржување на батериите и брзо палење на автомобили, комбиња и лесни камиони. Алатка за стабилно напојување при промена на батеријата. Лесен и интуитивен за користење благодарение на графичкиот LCD екран.

Карактеристики: – Автоматско полнење и одржување во Pulse Tronic; – Тест на батерија, стартување и алтернатор; – Регенерација и обновување на батериите; – Стабилен извор на енергија за промена на батериите (заштита на вградената електроника); – Стартување на сите видови автомобили, комбиња, лесни камиони.

Scroll To Top
Close
Close
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping

DOCTOR START 630 12-24V