EMISSIONPRO BMU 688

Нема лагер!

Апарат за мерење на емисија на издувни гасови.

Опис

Уред за проверка на издувни гасови за бензински мотори. Уредот може да работи статички и динамички, со земање примероци на емисиите на издувната цевка со помош на испорачаната сонда дизајнирана за оваа намена. Со интуитивниот операциски панел, корисниците ги имаат сите функции на анализаторот на издувните гасови на дофат на раката и лесно можат да ги заменат од независни мерења на законски наведениот тест. AGS-688 има шест LCD единици со позадинско осветлување, кои ги прикажуваат отчитувањата на тековните тестови. Можност за поврзување на компјутер и можност на печатен извштај на добиените резултати.Поврзувањето со компјутер се постигнува преку кабелот RS-232, USB или Bluetooth модулот BT-100. Поврузање.

Scroll To Top
Close
Close
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping