ARTIGLIO 500 32″

На лагер

Автоматски уред за монтажа на пневматици со втора генерација “Leva la leva” технологија за тркала за возила, SUV и комерцијални возила до 32″.

Опис

Автоматски уред за монтажа на пневматици со втора генерација “Leva la leva” технологија за тркала за возила, SUV и комерцијални возила до 32″.
– Динамичка кочница со двоен диск;
– Нова дизајнирана главна група;
– Подобра изведба на подршка на тркалото;
– Зајакната структура;
– Големо внимание на ергономијата;
– Контрола на достапноста.
Сето ова значи подобрена брзина на работа и без ризици за операторот, дури и за време на најкритичните фази, одлична едноставност при употребата и универзалност. Опрема чии карактеристики можат да се користат 100%.

Scroll To Top
Close
Close
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping