АВТОСЕРВИСНИ ПНЕВАМАТСКИ АЛАТИ

Home » АВТОСЕРВИСНИ ПНЕВАМАТСКИ АЛАТИ
АВТОСЕРВИСНИ ПНЕВАМАТСКИ АЛАТИ

Showing all 6 results

Прикажи:
Filter

CHICAGO PNEUMTIC CP7748

Високо квалитетн пневматски, ударен одвртувач. Работен, вртежен момент 102-786 Nm. Mаксимален вртежен момент 1300 Nm. Брзина 8200 rpm Тежина-2 кг.

Препорачано

CP7741 ½”

Високо квалитетн пневматски, ударен одвртувач.

Scroll To Top
Close
Close
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping

Sidebar