ARCTICPRO ACX 310

На лагер

Компактен и мобилен уред. Највисокото технолошко ниво во сервисирањето на климатизацијата.

Категорија
Опис

Вашата сервисна работилница може да напредува до највисокото технолошко ниво во сервисирањето на климатизацијата без поголеми инвестиции, а истовремено да гарантира максимален квалитет. Оваа станица ги вклучува сите технички финеси на нашите големи MAHLE AC станици. Тој е компактен, мобилен и цврст. Користењето на линијата ACX 310 е едноставно и интуитивно, што ги прави совршена клима сервисна станица, како идеално мобилно решение. ACX 310 со опционален Agri & Work е совршен асистент за секој инженер за земјоделски и градежни машини.

Scroll To Top
Close
Close
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping