NORTEC PRO PN3001D

На лагер

Електро-хидрулична укопна маказна дигалакa.

Категорија
Опис

Електро-хидрулична укопна маказна дигалакa со висина од само 110мм и максимална висина од 1000мм. Капацитет на подигање до 3т. Мотор 2,2kw, pрилагодливи рампи со должина од (1400-1900мм) Вклучен мобилен сет лесно придвижување и позиционирање на дигалката во работниот простор.

Scroll To Top
Close
Close
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping