MAESTRO 32

На лагер

Електро-механичка 2-столбна дигалка, 3.2 тони носивост

Категорија
Опис

Дигалка 3.2t. со асиметрични рамења. Погоден за безбедно подигнување на електрични возила. Универзална дигалка за автосервис , погодна за патнички автомобили, теренски и SUV-возила и лесно-доставни возила со тежина до 3.2 тони. Хомологиран модел: • BMW/Mini • Volkswagen Group • Renault Два електрични мотори, компактно складирани во столбот, синхронизација преку потенциометри. Вклучен елeктро сет (приклучок за компримиран воздух и приклучок од 230v) Премиум опрема за автосервис наменета само за професионалци.

Scroll To Top
Close
Close
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping