ERCO C510 B

На лагер

Електро-хидрулична мала маказна дигалакa.

Категорија
Опис

Електро-хидрулична мала маказна дигалакa со висина од само 115мм и максимална висина од 1000мм. Капацитет на подигање до 3.2т. Мотор 3,0 kw, прилагодливи рампи со должина од (1420-2040мм) Идеална за вулкнизерсо рабптење и сервиси за карсериски поправки.

Scroll To Top
Close
Close
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping