PO500N 5.0T

На лагер

Четиристолбна електро-хидраулична дигалка.

Категорија
Опис

Четиристолбна електро-хидраулична дигалка наменета за подесување на геметријата на автомобилите и лесно доставните возила со капцитет на подигање до 5.0т. Должина на рампите 5492мм и ширина 2900мм. Вградени задни лизгачки плочи и дополнителна осовинска дигалка. наменета за подесување на геметријата на автомобилите и лесно доставните возила со капцитет на подигање до 5.0т. Должина на рампите 5492мм и ширина 2900мм. Вградени задни лизгачки плочи и дополнителна осовинска дигалка.

Scroll To Top
Close
Close
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping