PD4000N

На лагер

Двостолбна електро-хидраулична дигалка за автомобили и лесно доставни возила.

Категорија
Опис

Двостолбна електро-хидраулична дигалка за автомобили и лесно доставни возила со капцитет на подигање до 4.0т Асиметрични носачи за подигнување (можност за целосно отварање на вратите на возилото) Продолжени телескопски раце, погодни доставни возила. Висина на столбовите 2826мм, и пречка во долна зона.

Scroll To Top
Close
Close
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping