S15 VARIO FLAT 15T/800MM

На лагер

Хидраулична-пневматска каналска дигалка

Категорија
Опис

Хидраулична-пневматска каналска дигалка со капацитет на оптоварување од 15t и максимално подигање до 800mm. Хидраулично-пневматско брзо подигање, хидраулично-пневматско принудно враќање: Благодарение на патентираниот систем за спречување на корозија BLITZ, при секое движење на подигање и спуштање цилиндерот се потопува во масло од двете страни на заптивната чаура. Ова значи дека и клипната шипка и цилиндерот постојано се потопуваат во масло, што ефикасно ги штити ѕидовите на цилиндерот од корозија.

Scroll To Top
Close
Close
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping

S15 VARIO FLAT 15T/800MM