ERCO HC4502

На лагер

Двостолбна електро-хидраулична дигалка.

Категорија
Опис

Двостолбна електро-хидраулична дигалка за автомобили и лесно доставни возила со капцитет на подигање до 4.5т симетрични носачи за подигнување (можност за целосно отварање на вратите на возилото) Продолжени 3 делни телескопски раце, погодни за патнички и лесно доставни возила. Висина на столбовите 4050мм, без пречка во долна зона. Мотор со капацитет 3.0kw.

Scroll To Top
Close
Close
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping