GHL 20T 800MM

На лагер

Електро-Хидраулична 2-столбна дигалка, 4 тони носивост

Категорија
Опис

Електро-хидраулична дигалка со капаците на кревање до 4000kg. со асиметрични рамења. Дигалката е погодна за патнички возила, SUV, лесно доставни возила и електрични возила. Универзална дигалка за автосервис , погодна за патнички автомобили, теренски и SUV-возила и лесно-доставни возила со тежина до 4 тони.

Scroll To Top
Close
Close
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping