MAHLE TECHPRO®

На лагер

Професионален EOBD дијагностички уред за патнички и лесно доставни возила.

Опис

Професионален EOBD дијагностички уред за патнички и лесно доставни возила. Bluetooth комуникација со таблет. Вклучена активациска лиценца и 12 месечен update пакет и гаранција од 36 месеци.
• Читање информации за контролната единица
• Грешки при читање и бришење
• Прилагодувања
• Активации
• Сеопфатна покриеност на пазарот
• Внатрешен развој на софтвер
• Тековни ажурирања на софтвер за преземање од интернет
• Неограничена почетна лиценца, изборни лиценци за ажурирање
• Водичи за решавање проблеми (опционално)
• Функција PASS-THRU (компатибилна)
• Широк опсег на софтверски пакети за специјални апликации
• Висока компатибилност со голем број оперативни системи
• Високи безбедносни стандарди за интернет конекции Идентификација на резервни делови (опционално)

Scroll To Top
Close
Close
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping