RMU 300

На лагер

Уред за мерење на бројот на вртежи

Опис

Уред за мерење на бројот на вртежи кој се користи за бензински, дизелски и мотори на природен гас кој врши мерење врз основа на вибрации, бучава и сигнал од акумулатор. Уредот е опремен со специјалната NEURAL NETWORK TECHNOLOGY, чија примена му овозможува на инструментот, во текот на секојдневната употреба, да ги идентификува и изолира главните сигнали за бучава што би можеле да влијаат врз точноста на мерењето. LCD дисплеј со магнетен сензор, виброакустичен мерен сензор, и прирачник Мерен опсег: 300 ~ 9990 вртежи во минута.

Scroll To Top
Close
Close
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping