MAHLE OZONPRO

На лагер

Уред да зa санитација и елиминирање на бактерии и непријатни мириси.

Категорија
Опис

Уред да зa санитација, погоден за елиминирање на бактерии и непријатни мириси во возилата и просториите. Поврзување и конторла со мобилна апликација за IOS I Android. О3 генеративен капацитет од 5 gr/h.

Scroll To Top
Close
Close
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping