TELWIN ALPINE 30 BOOST

На лагер

Уред за полнење на електролитни батерии.

Опис

Уред за полнење на електролитни батерии (WET) со напон од 12V/24V. Заштита од преоптоварување и промена на поларитетот. Можност за нормално или брзо (BOOST) полнење. Опремен со амперметар.

Scroll To Top
Close
Close
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping

TELWIN ALPINE 30 BOOST