TELWIN STARTZILLA 12024 XT 12V/24V9012XT

На лагер

Електронски стартер и тестер за напојување.

Опис

Мултифункционален електронски стартер и тестер за напојување , со LiFePO4 литиумска батерија за 12V/24V стартување на автомобили, комбиња, мали чамци, камиони и градежни машини. Врши контролни тестови на батеријата: напон на терминали, стартен капацитет (CCA) и оперативна проверка на возилото алтернатор. Функцијата OVER RIDE овозможува стартување во итни услови кога батеријата недостасува (или целосно исклучена). Стабилен и сигурен извор на напојување за промена на батериите (функција SUPPLY). Цврст и компактен, тој е опремен со LED светло со висок интензитет. Заштита од: промена на поларитетот, краток спој, пренапон (некомпатибилен напон на батеријата), недоволно напон (исклучен напон), прекумерна струја, прегревање, недоволна температура, случајни контакти, повратни струи на алтернаторот.

Scroll To Top
Close
Close
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping

TELWIN STARTZILLA 12024 XT 12V/24V9012XT