TELWIN DIGITAL PULLER 5500 DUO

На лагер

Професионален апарат за заварувачко пунктирање, контролиран од микропроцесорска единица. Погоден за користење во автолимарски работилници. Поседува мулти функционална LCD контролна табла, која овозможува автоматско регулирање на параметрите во согласност со избраните алатки.

Опис

Професионален апарат за заварувачко пунктирање, контролиран од микропроцесорска единица. Погоден за користење во автолимарски работилници. Поседува мулти функционална LCD контролна табла, која овозможува автоматско регулирање на параметрите во согласност со избраните алатки.

Scroll To Top
Close
Close
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping

TELWIN DIGITAL PULLER 5500 DUO