PROLINE 426

На лагер

Уред за демонтирање и монтирање на пневматици за тешки товарни возила и автобуси.

Опис

Уред за демонтирање и монтирање на пневматици за тешки товарни возила и автобуси со подесување на хидрауличен притисок до 3700кг.
• распон на фаќалките од “14 до 26 ”
• Максимален пречник 1,500 mm
• Maксимална широчина 780 mm
• Maксимална тежина 700 kg
• 400V – 3ph – 50/60Hz

Scroll To Top
Close
Close
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping