TELWIN

Home » TELWIN
TELWIN

Showing all 10 results

Прикажи:
Filter

PTE 18

Уред за заварување на место со подвижни краци.

Препорачано

TECHNOMIG 223 TREO SYNERGIC

Повеќепроцесен уред за заварување со инвертер.

TECHNOMIG 243 WAVE

Уред за заварување со можност за повеќепроцесно заварување со инвертер технологија.

TELWIN DIGITAL PULLER 5500 DUO

Професионален апарат за заварувачко пунктирање, контролиран од микропроцесорска единица. Погоден за користење во автолимарски работилници. Поседува мулти функционална LCD контролна табла, која овозможува автоматско регулирање на параметрите во согласност со избраните алатки.

Препорачано
Scroll To Top
Close
Close
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping

Sidebar