PTE 18

На лагер

Уред за заварување на место со подвижни краци.

Опис

Уред за заварување на место со подвижни краци. Уредот е опремена со LCD екран. Ова гарантира оптимални резултати на различни типови на материјали.

Карактеристики: контрола на напонот на заварување на место (20 до 100%), контрола на времето на заварување на место (1 до 100 циклуси), компримиран воздух контролиран со притисок на електродата. За овој модел се прпорачува течно ладење на електродите и краците. Напојувачки напон – 400V-2f; Излезен напон – 9700A; Максимален напон без оптоварување – 2,6V; Потрошувачка на енергија (50%) – 15kVa; Максимална дебелина на метал – 3 + 3мм; Уредот има механичка контрола на електродите (механичка педала). Уредот доаѓа без кабел за напојување. Комплетот не содржи единица за водено ладење.

Scroll To Top
Close
Close
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping