PROLINE 440

На лагер

Уред за демонтирање и монтирање на пневматици за тешки товарни возила и автобуси.

Опис

Уред за демонтирање и монтирање на пневматици за тешки товарни возила и автобуси со подесување на хидрауличен притисок до 3700кг.
• распон на фаќалките од “14 до 56 ”
• Максимален пречник 2,300 mm
• Maксимална широчина 1100 mm
• Maксимална тежина 1,500 kg
• 400V – 3ph – 50/60Hz

Scroll To Top
Close
Close
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping