СИСТЕМИ ЗА ИЗВЛЕКУВАЊЕ НА ИЗДУВНИ ГАСОВИ ОД ВОЗИЛАТА

Home » СИСТЕМИ ЗА ИЗВЛЕКУВАЊЕ НА ИЗДУВНИ ГАСОВИ ОД ВОЗИЛАТА
СИСТЕМИ ЗА ИЗВЛЕКУВАЊЕ НА ИЗДУВНИ ГАСОВИ ОД ВОЗИЛАТА

Showing the single result

Прикажи:
Filter

FILCAR GMRF757.5

Фиксен механички котур за извлекување на издувни гасови со 7.5 м црево F-Ø75, електричен мотор 0.5 hp – 0.37 kW. EUROGAS црево, отпорно на температура до 200°/ 192°F и приклучен адаптер со штипка F-Ø до 140mm.

Scroll To Top
Close
Close
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping

Sidebar